چگونه نامه اشتغال به کار انگلیسی برای سفارتخانه ها بنویسیم؟ فرمت و قالب نامه اشتغال به کار برای سفارت به زبان انگلیسی

چگونه نامه اشتغال به کار انگلیسی برای سفارتخانه ها بنویسیم؟ فرمت و قالب نامه اشتغال به کار برای سفارت به زبان انگلیسی

هنگام دریافت ویزا یکی از نامه هایی که سفارت آن کشور از شما می خواهد، نامه اشتغال به کار است. این نامه که باید به زبان انگلیسی نوشته شود(حتی اگر شما آن را برای سفارت کشوری غیر انگلیسی زبان مانند آلمان یا ایتالیا می نویسید) از این جهت از شما خواسته می شود که سفارت آن کشور اطمینان حاصل کند که شما در ایران اشتغال به کار دارید و قصد ماندن در کشور مقصد(کشوری که می خواهید ویزا ورودش را بگیرید) را ندارید، ضمن اینکه مسئولان سفارت می خواهند بدانند که شما از پس هزینه های سفر خود بر می آیید. توجه کنید که این نامه به زبان انگلیسی می بایست نوشته شود اما نیاز به ترجمه رسمی ندارد. در زیر اطلاعات لازم برای نوشتن نامه اشتغال به کار برای دریافت ویزا به یک سفارتخانه و همچنین نمونه متن نامه اشتغال به کار به زبان انگلیسی برای شما آورده می شوند.

برای نوشتن نامه اشتغال به کار به یک سفارتخانه شما باید اطلاعات زیر را – البته به زبان انگلیسی- از پیش آماده کنید تا راحت و سریع نامه خود را بنویسید.

نام و نام خانوادگی، نام پدر، شماره ملی یا شماره پاسپورت، سمت یا جایگاه شغلی، نام شرکت/سازمان محل کار و نشانی محل کار، میزان حقوق(حسب ریال)، تاریخ میلادی زمان نوشتن نامه که در بالای نامه درج می شود، نام رئیسی که نامه اشتغال به کار شما را امضا می کند و تاریخ سفرتان به کشور مقصد به میلادی.

چارچوب زیر قالب نوشتن یک نامه اشتغال به کار برای دریافت ویزا به یک سفارت را نشان می دهد:

TO: نام کشور به زبان انگلیسی EMBASSY, TEHRAN, VISA DEPARTMENT

 

To whom it may concerns

Dear Sir/Madam

This is to certify that ‘Mr. / Mrs. نام و نام خانوادگی’ , Holder of Passport شماره پاسپورت به انگلیسی, has been working in نام کشوری که در آن مشغول به کار هستید as a  سمت/جایگاه شما در سازمان/شرکت since  زمان شروع به کار در این محل کار with حقوق ماهانه به ریال IRR monthly income .

Sincerely Yours.

امضا و نام شخص مسئول در شرکت/سازمان  Sign and Seal  

توجه کنید که بعضا ممکن است که شماره ملی هم پس از نام خانوادگی نوشته شود که در صورت داشتن شماره پاسپورت/گذرنامه ضرورتی ندارد. این حالت ساده ترین حالت نوشتن نامه اشتغال به کار به یک سفارتخانه است و شما یا کارفرمایتان می توانید در صورت تمایل زمان ورود و خروج شما و در واقع میزان مرخصی خود را نیز در بند دیگری و در پایان قسمت اصلی نامه به صورت زیر اضافه کنید:

She/He is taking off his yearly vacation on  زمان شروع مرخصی به تاریخ میلادی and expected back at work on زمان پایان مرخصی به تاریخ میلادی.

سعی کنید که نه خود و نه شخصی که در سازمان/شرکت نامه اشتغال به کار سفارت را آماده می کند، نامه را طولانی کرده و عباراتی بدون ارتباط به موضوع در متن نامه بیاورد و سعی کنید که کوتاهترین و ساده ترین فرمت/قالب نامه اشتغال به کار که در بالا آورده شده است، آماده شود.

چه امتیازی به این مقاله می دهید؟
1
2
3
4
5
averageامتیاز: 0
sigmaمجموع آرا: 0

ایشان مولف مقالات سایت چگانه هستند

تعداد کل مقالات: 873
تعداد کل نظرات : 172
تعداد کل آرا: 2438
تعداد کل بازدیدها: 553912


نظرات کاربران


(فیلد اجباری)
(فیلد اجباری)
(فیلد اجباری)