چگونه قابلیت تگ خودکار فیس بوک را غیر فعال کنیم؟

چگونه قابلیت تگ خودکار فیس بوک را غیر فعال کنیم؟
تاریخ انتشار : به روز رسانی : 1396/02/29

چندی پیش فیس بوک قابلیتی را به شبکه اجتماعی خود اضافه کرد که به واسطه ذخیره کردن چهره ها، از طریق تگ پیشنهادیش این امکان را به مردم می‌دهد که دوستانشان را در عکس‌ها تگ کنند و به هنگام آپلود عکس، این امکان برای شما فراهم می شود که قابلیت تگ خودگار را فعال و یا غیر فعال کنید اما این کار باید برای تک تک عکس‌ها به صورت جداگانه انجام گیرد. در چگانه همراه ما باشید تا روشی بیاموزید تا بتوانید قابلیت تگ خودکار عکس ها در فیس بوک را غیر فعال کنید.

برای اینکار:

همانگونه که در عکس مشاهده می کنید در ابتدا به قسمت settings رفته و سپس گزینه ی Timeline and Tagging را انتخاب کنید.

چگونه قابلیت تگ خودکار فیس بوک را غیر فعال کنیم؟

حال به پایین صفحه بروید تا به قسمت tag suggestions برسید.

چگونه قابلیت تگ خودکار فیس بوک را غیر فعال کنیم؟

در قسمت Friends این گزینه را به No One تغییر دهید.

چگونه قابلیت تگ خودکار فیس بوک را غیر فعال کنیم؟

با انجام دستورات فوق، قابلیت تگ خودکار دوستان در عکس ها غیر فعال می شود.

شاید برایتان جالب باشد بدانید که چگونه فیس بوک بصورت خودکار دوستانتان را در عکس شناسایی می کند. در پاسخ باید بگوییم که فیسبوک با اسکن کردن عکس‌های دوست شما و مقایسه‌ی آن با اطلاعاتی که از عکس پروفایل و دیگر عکس‌هایی که در آنها تگ شده‌اند٬ می‌تواند پیشنهاد تگ را در عکس ها بدهد.

امیدواریم که این ترفند مورد توجه شما قرار گرفته باشد و در صورتی که با هرگونه مشکل در انجام مراحل بالا رو به رو شدید، در زیر همین مطلب با ما در میان بگذارید. باسپاس از توچه شما.

 

چه امتیازی به این مقاله می دهید؟
تعداد امتیاز کاربران به هر رتبه
1
2
3
4
5
امتیاز: 5
مجموع آرا: 2

درباره نویسنده


تعداد کل مقالات: 115
تعداد کل نظرات : 60
تعداد کل آرا: 784
تعداد کل بازدیدها: 156719

نظرات کاربران

*